Eens een FINKL, altijd een FINKL!

Dat horen we van onze klanten die een FINKL-veewagen kochten. Waarom? Dat lees je hier.

Eens een FINKL, altijd een FINKL
VAEX begon vijftig jaar geleden als varkenshandel. Ervaring binnen de veehandel hebben we dus genoeg. En dan is de brug naar veetransport snel gemaakt. Voor gebruikte veewagens moet je bij The Truck Traders zijn. Net als voor de opbouw van nieuwe exemplaren. Want wij zijn trotse dealer van FINKL-carrosserie uit Duitsland.

Uniek dealerschap
Je ziet ze door heel Europa en daarbuiten: FINKL-veewagens. Ook VAEX The Livestock Traders rijden ermee. Dikke bakken, perfect afgestemd op onze wensen voor veetransport. Het resultaat van een fijne samenwerking met Josef Finkl uit Bissingen, Duitsland. Een samenwerking die al jarenlang staat als een huis. Tot voor kort gebaseerd op het afnemen van veewagens voor eigen gebruik. Maar sinds 2016 gaan we een stap verder. The Truck Traders zijn exclusieve FINKL-dealer voor de Benelux. Wat dat wil zeggen? Dat je voor een nieuwe, duurzame FINKL-aanhanger, -bakwagen of –oplegger, helemaal aangepast aan jouw wensen, bij ons terecht kunt. En daar zijn we trots op!

“Wij nemen jou graag al het werk uit handen.”

Daarom een FINKL
Maar waarom zou je het over de grens zoeken, als er ook in Nederland mooie veewagens worden gebouwd? Het antwoord is eenvoudig. Want wat is het allerbelangrijkste aan een veewagen? Het gebruiksgemak! En daarin overtreft geen enkele auto een FINKL. Het eigen gewicht van een voertuig  is het uitgangspunt voor de opbouw. Dus dat betekent optimaal laadvermogen. Daarnaast stem je het eindresultaat helemaal af op jouw wensen. En, niet onbelangrijk: voor een uitstekende prijs. Dat je uiteindelijk wegrijdt met een kwalitatief sterk en hoogwaardig afgewerkt product, spreekt natuurlijk vanzelf.

Wir sprechen Deutsch
Je zou er zelf ook een ritje naar Duitsland aan kunnen wagen. Maar waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Wij kennen FINKL en hun professionele team al jaren, en overbruggen voor jou letterlijk én figuurlijk de afstand tussen Nederland en Duitsland. We spreken een aardig mondje Duits, weten hoe het in Bissingen werkt en houden het hele productieproces scherp in de gaten. Daarnaast zijn we verzekerd van vaste productieplaatsen, waardoor we snel kunnen schakelen. En ben je via ons eenmaal de trotse eigenaar van een FINKL-opbouw? Dan profiteer je van service en onderhoud in onze werkplaats in Ravenstein. Lekker dicht bij huis!

“Wij overbruggen de afstand tussen Nederland en Duitsland.”

Ja, ik wil!
Dat snappen we. Martijn Heesen, onze FINKL-expert met jarenlange ervaring, helpt je graag. Hij luistert naar jouw transportbehoefte en je wensen voor de ideale opbouw. Samen komen jullie tot een plan, dat hij vervolgens communiceert met Josef Finkl in Duitsland. Als je wil, rijd je samen met Martijn naar Bissingen, om kennis te maken met de fabriek en een blik te werpen op jouw object. Maar alleen als je dat leuk vindt, want wij nemen jou met liefde al het werk uit handen. We volgen het volledige productieproces tot het eindresultaat blinkend en met getekende papieren klaarstaat om de weg op te gaan. Met maar één risico: daarna wil je alleen nog maar een FINKL!

Interesse in een FINKL-opbouw? Neem dan contact op met Martijn Heesen, via martijn.heesen@vaex.nl of 06 – 43 23 56 48.

 

ERVARINGEN VAN DE EXPERTS

Als je eenmaal met een FINKL hebt gewerkt, wil je nooit meer anders. In één handbeweging staan de poorten overeind en tijdens het laden bedien je alles met de afstandsbediening. Een complete vloer laad je in één keer vol, dus minder stress voor de dieren. Tevreden dieren én een tevreden chauffeur. Wat wil je nog meer? Frank Nooijen – chauffeur Bart Camps Varkenshandel, Oostrum

FINKL staat voor kwaliteit. Het is gemakkelijk werken met zowel de vaste bedieningsknoppen als de afstandsbediening. Over alles is goed nagedacht. Gewoon geweldig! Jos van de Ven – chauffeur Pali Group, Den Bosch

Degelijk materiaal en makkelijk om mee te werken. Ideaal omdat er maar één handeling nodig is om te wisselen tussen drie of vier laadvloeren. De uitschuifbare laadklep is echt magnifiek. Daar heb je veel profijt van bij het laden en lossen vanaf de normale ondergrond. Jan de Haan – chauffeur Busser Transport, Bennekom