VACATURE: bedrijfswagenmonteur/ vrachtwagentechnicus

“Ik heb het mooiste werk binnen de monteursbranche. Schoon werk, dus dat is beter dan elke avond helemaal zwart naar huis. En ik maak de gaafste dingen in en op vrachtwagens. Elke dag iets anders.”
– Wouter, monteur bij VAEX The Truck Traders in Ravenstein.

 

Jouw baan als bedrijfswagenmonteur en vrachtwagentechnicus:
• De mooiste vrachtwagens. Een Scania Next Gen, of wagens uit de Scania 3-serie? Jij maakt ze beter én mooier. Ook prachtexemplaren van andere merken neem jij onder handen. Binnenkort komt BUFFL Customizers bij ons onder hetzelfde dak. Dus: nog meer aanbod!
• Afwisselende werkzaamheden. Van het apk-klaarmaken van auto’s tot het opbouwen van een lampenbeugel. En van het vervangen van remmen tot het monteren van staande uitlaten met slangenrek. Sleur kennen we niet.
• Technische uitdaging. Jij werkt regelmatig aan trailers met veel techniek, hydrauliek en pneumatiek. Dat maakt jouw werk uitdagend.
• Veel vrijheid. Jij krijgt keer op keer je eigen project en werkt veel zelfstandig. Geen chef-werkplaats die in je nek staat te hijgen en geen werkbriefjes die klakkeloos gevolgd moeten worden. Wij vertrouwen voornamelijk op jouw eigen kennis, inzicht en initiatief.
• Een moderne werkplaats. Met nieuwe materialen en technieken, een voorraad die op orde is en een eigen gereedschapskist voor elke monteur.
• Een hecht team. Eenmaal bij ons het team? Dan wil je niet meer weg. We hebben monteurs die al meer dan 20 jaar bij ons werken. En nieuwe gasten die meteen op hun plek zitten.

Wat levert werken bij VAEX The Truck Traders jou op?
 Een goed salaris. Daarover krijgen we zelden klachten. Dus ook met jou komen we er uit.
 Meteen een vast contract.
 De mogelijkheid om veel overuren te maken. Alleen als je dat wil.
 Elke dag een verzorgde lunch. Nog gratis ook.
 Legendarische personeelsfeesten, borrels en vele extraatjes. Successen vieren we graag.

“Op mijn eerste werkdag kreeg ik splinternieuwe bedrijfskleding, mijn eigen gereedschapskist én ik kon direct aanschuiven bij de dagelijkse gratis lunch. Ik voelde me meteen welkom en onderdeel van het team.”

 

Wat vragen wij?
Naast jouw technische kennis vinden wij je instelling en je persoonlijkheid het allerbelangrijkste. Klikt het? Dan kun je je bij ons verder ontwikkelen in de fijne kneepjes van het vak, als dat nodig is.

 

Pak die kans als monteur bij VAEX The Truck Traders!
Denk jij dat je past bij The Truck Traders? Stuur dan een WhatsApp of bel naar onze chef werkplaats Stijn, via 06 43 23 56 32. Twijfel je? App of bel dan ook. Een kop koffie drinken kan altijd.