3 pakkende antwoorden van financieel controller Steffy


Rapportages en balansen een tikkeltje saai? Echt niet! Onze financieel controller Steffy wordt er juist blij van. En wij van haar! Deze sportieve cijferkoningin legt uit wat haar werk bij The Truck Traders zo leuk maakt.


1. Waarom heb je gekozen voor een baan bij The Truck Traders? 

Praktisch gezien omdat ik dichterbij huis wilde werken. Maar vooral omdat er bij The Truck Traders mogelijkheden zijn die ik ergens anders miste. Dit is een informeel bedrijf met een platte organisatie. Ik krijg het vertrouwen om verschillende taken op me te nemen. Bij mijn eerdere baan was ik de hele dag inkoopfacturen aan het boeken. Hier houd ik me bezig met alle kanten van de financiële administratie en ben ik inmiddels uitgegroeid tot controller.

2. Wat is het allerleukste aan je werk?

Het diverse takenpakket. Ik doe echt van alles: van het boeken van facturen tot aan het maken van week-, maand- en jaarrapportages en het opzetten en inrichten van complete bedrijfsadministraties. Niet alleen voor The Truck Traders, maar ook voor andere BV’s die verbonden zijn aan VAEX. Dus mijn werk is nooit saai. Daarnaast voel ik veel waardering en de betrokkenheid van collega’s is groot. Sowieso is de informele werksfeer echt top!

3. Kun je iets meer vertellen over die teamsfeer?

Gas erop! Dat is ons motto. Die mentaliteit delen we allemaal. Je past echt niet bij ons als je elke dag om klokslag 17:00 de deur achter je dicht wil trekken. Iedereen is betrokken bij onze gezamenlijke doelen, en daar werken we samen hard aan. Daar staat tegenover dat er veel ruimte is voor je persoonlijke ambities, droge humor én een goed feestje op z’n tijd. Ook dan gaan we er helemaal voor, en is niets te gek.

 

Staat jouw stoel binnenkort naast die van Steffy? Dat kan! Wij zoeken een assistent controller! Check hier de vacature.