Hier is iedereen nog steeds een beetje trucker!


Zijn liefde voor grote auto’s steekt hij niet onder stoelen of banken. Nou, dan ben je bij The Truck Traders op de goede plek. Maar daarnaast verkoopt salesmanager Joost Ooms ook volop bescheiden auto’s aan klanten in verre oorden. En daar geniet hij net zoveel van. Lees hier zijn verhaal!


Joost, waar komt jouw passie voor vrachtwagens vandaan?

Dat is een goede vraag, want dat weet ik eigenlijk zelf niet. Niet uit de familie, in ieder geval. Zolang ik me kan herinneren heb ik vooral een passie voor gróte auto’s. Als kind was dat een auto met aanhanger. Daarna werd het een bakwagen. En nu is in de autowereld een vrachtwagen wel zo ongeveer het grootste wat je kunt bedenken. Met als hoogtepunt een dikke Scania V8, natuurlijk!

Wat maakt jouw baan als salesmanager bij The Truck Traders zo leuk?

Dit is het enige handelsbedrijf in Nederland waar je kunt werken vanuit je eigen passie voor vrachtwagens. Het gaat hier niet alleen om het financiële plaatje, maar ook om de emotie. Dat zie je aan onze voorraad, die naast commerciële voertuigen bestaat uit bijzondere auto’s. En we maken zelf ontzettend dikke bakken, omdat we als enige handelaar ook truckinterieur en -exterieur bouwen. Ook mooi: hier durven we auto’s te kopen in een opwelling. Gewoon, omdat een truck je iets doet. Dat is toch gaaf! In ons salesteam werken alleen maar échte liefhebbers. Die in hun hart nog steeds een beetje trucker zijn.

Wat denk je dat mensen nog niet weten over The Truck Traders?

Dat we naast dikke bakken voertuigen verkopen in alle prijsklassen. En dat je daarvoor dus ook bij ons terecht kunt. Verder vraag ik me af of iedereen weet hoe groot onze export is. We verschepen volop vrachtwagens naar Zuid-Amerika en het Midden-Oosten. Wekelijks staat er bijvoorbeeld een klant uit Mongolië op de stoep om trucks in te kopen. Dit jaar zijn er al ruim 60 auto’s die kant op vertrokken. Toch een ritje van 7000 kilometer enkele reis. Maar ook dit type klant weet ons dus absoluut te vinden!

 

Dus, of je nu op zoek bent naar een dikke bak, een handelsauto of gewoon een prima vrachtwagen: jouw ideale truck vind je bij The Truck Traders. Check onze actuele voorraad via www.thetrucktraders,nl of bel met Joost via +31 6 12 85 36 23.