Ook voor veewagens kun je bij ons terecht!

Nieuwe veewagen? Wij bouwen ‘m!

Wij weten al meer dan 50 jaar wat er komt kijken bij het transporteren van levend vee. Want VAEX begon in 1971 als varkenshandel Govers BV. Vandaag de dag combineren we bij The Truck Traders onze eigen ervaringen met de carrosseriekennis van onze partners in Nederland en Europa. Zoals Cuppers Carrosserieën, FINKL Fahrzeugbau en Carrosseries Molas.

Cuppers Carrosserieën, Lichtenvoorde (NL)
Cuppers Carrosserieën uit Lichtenvoorde: al zestig jaar een van de belangrijkste spelers op de markt van carrosserieën voor (vee)transport. Dit familiebedrijf blijft zich ontwikkelen, en zorgt dat hun auto’s aansluiten op de vraag van vandaag. Cuppers is gespecialiseerd in de bouw van veewagens en volledig op de hoogte van de nieuwste technieken. Dat maakt hen voor ons al jarenlang een waardevolle partner.

FINKL Fahrzeugbau, Bissingen (DL)
The Truck Traders zijn sinds 2016 exclusieve FINKL-dealer voor de Benelux. En daar zijn we trots op! Want wat is het allerbelangrijkste aan een veewagen? Het gebruiksgemak! En daarin overtreft geen enkele auto een FINKL. Het eigen gewicht van een voertuig is het uitgangspunt voor de opbouw. Dus dat betekent optimaal laadvermogen. Daarnaast stem je het eindresultaat helemaal af op jouw wensen. Zodat je uiteindelijk wegrijdt met een kwalitatief sterk en hoogwaardig afgewerkt product.

Carrosseries Molas, Sora (SP)
Carrosseries Molas is opgericht in 1963, en sinds 1997 exclusief gespecialiseerd in carrosserieën voor nieuwe veewagens. Uitgebreide ervaring in combinatie met constante verbeteringen maakt Molas een gevestigde naam binnen de sector. Als klant profiteer jij van een succesvol ontwerp op maat, een zorgvuldig productieproces én uitstekende prijzen.

Maar ik spreek geen Spaans of Duits!
Geen enkel probleem. Wij organiseren de productie van jouw ideale veewagen van a tot z. Van ontwerp tot oplevering en al het contact daartussenin. Dat scheelt jou heel veel tijd en onnodige miscommunicatie in een vreemde taal. Da’s pas makkelijk!

Interesse in een veewagen?
Mail of bel met Bas via bas.willems@thetrucktraders.nl of +31 06 53 52 96 14.