Jouw ideale truck hebben wij al gevonden

‘Nee’ is geen optie

Truckhandelaren zijn er ontelbaar veel. The Truck Traders? Uniek in hun soort! Wij maken het verschil door onze persoonlijke aanpak binnen de vrachtwagenbranche. Dat begint al als je ons kantoor binnenkomt. Een bak koffie staat klaar, en je wordt direct geholpen door één van onze salescowboys. Zonder gladde verkooppraatjes, mét kennis van zaken. Soms val je voor één van de parels die we al in huis hebben. Dat kunnen wij ons goed voorstellen, want onze voorraad staat er piekfijn bij. Of je zoekt een specifieke auto. Geen zorgen! Die vinden wij, of we maken ‘m. ‘Nee’ is geen optie: wij bedenken een manier.

Snel gas geven, zonder rompslomp.

Standaard = saai

Standaard? Daar houden we niet van. Dat zijn onze vrachtwagens namelijk ook niet. En onze service evenmin. Jouw volledig ontzorgen bij de aanschaf van een truck is ons doel. Onze inkopers scoren de meest interessante auto’s in heel Europa. Jij hoeft alleen maar naar Ravenstein te rijden voor een groot en veelzijdig aanbod, van verschillende merken in diverse prijsklassen. Truck naar wens gevonden? BUFFL Customizers neemt hem graag nog even onder handen, voor een in- of exterieur op maat. Van alleen een set andere gordijnen tot een compleet nieuwe cabine of een dikke opbouw. Volledig naar jouw wensen. En natuurlijk wil je dan zo snel mogelijk gas geven, zonder ingewikkeld papierwerk en andere rompslomp. Onze aftersalesafdeling maakt dat voor jou in orde. Als je wilt, komen we je nieuwe truck nog brengen ook. Want dat vinden we mooi: met de vlam in de pijp!

Standaard? Daar houden we niet van.

Daarom The Truck Traders

  • Altijd 150 trucks op voorraad, van alle merken en in elke prijscategorie.
  • Een speciale wens? Wij maken of regelen het. ‘Nee’ is geen optie.
  • Volledige ontzorging: wij zijn er van inkoop tot opbouw en van papierwerk tot transport.
  • Je ziet ons op alle Europese wegen. Daardoor weten we wat er speelt in de truckbranche en blijven we innovatief en vernieuwend.
  • Bij ons geen gladde salesmedewerkers, maar vrachtwagenliefhebbers pur sang. En dat voel je.