Nieuw bij The Truck Traders in Ravenstein: BUFFL Customizers

Nieuw bij The Truck Traders in Ravenstein:

BUFFL Customizers

BUFFL Customizers. Dat zijn die truckinterieur- en -exterieurexperts. Mannen en vrouwen met gouden handjes, die de mooiste dingen maken in en op vrachtwagens. Zusterbedrijf van The Truck Traders. Bestaan al even en groeien als kool. Maar: tot nu toe gevestigd in Reek. Niet de andere kant van de wereld, maar toch.

Het goede nieuws is: BUFFL verhuist van Reek naar Ravenstein! Begin 2022 is de nieuwe hal achter het huidige pand van The Truck Traders klaar. Een hal van 825 m2, met meer ruimte. Deze hal heeft alleen maar voordelen, ook voor jou.

  1. Truckinterieur en -opbouw op één plek. Stel, je koopt een vrachtwagen bij ons. Op zich niet zo bijzonder, bij een truckhandelaar. Maar bij ons maak je je truck op dezelfde plek compleet met een interieur én een exterieur op maat. Dat is wel uniek! Een set nieuwe gordijnen, of een volledige make-over van binnen en van buiten: samen met BUFFL Customizers realiseren wij het snel, efficiënt en allemaal onder hetzelfde dak.
  2. Een nóg groter team kundige monteurs. We bundelen de krachten van onze monteurs. Zo profiteer jij van een berg kennis en ervaring als het gaat om reparatie en onderhoud. Én van de gouden handjes van meer dan 15 interieur- en exterieurspecialisten.
  3. De nieuwste materialen, machines en mogelijkheden. We werkten altijd al met hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken. Maar nu hebben we de ruimte voor nog meer voorraad, een logische opstelling van onze machines en slimme werkplekken. Daardoor verloopt de reparatie, het onderhoud of het customizen van jouw truck straks nóg efficiënter. En heb je je auto in no time weer terug.
  4. Een kijkje in onze keuken. Het repareren of customizen van jouw truck is een machtig mooi proces. En dat maak je binnenkort van dichtbij mee. Want onze nieuwe werkhal nodigt uit om naar binnen te stappen en je te vergapen aan al die dikke bakken. Dat wil toch elke truckliefhebber? Je bent van harte welkom!

 

Wij kunnen niet wachten tot begin 2022! Jij ook niet? Houd onze social media en die van BUFFL scherp in de gaten, voor beelden van de bouw en het laatste nieuws.

 

Naast deze blik op de toekomst, kijken we ook graag terug in de tijd. Benieuwd hoe BUFFL ooit begon? Dat lees je in het BUFFL-blog ‘Buffl the story’.