Familiedag 2021

Je wil toch dat je familie weet waar je elke dag werkt? Daarom organiseerden The Truck Traders en BUFFL Customizers de Familiedag 2021. Want natuurlijk vertellen onze medewerkers thuis over dat ene speciale project, hun leuke collega of die bijzondere leidinggevende. Hoe leuk is het dan om elkaar te ontmoeten, en samen te genieten van een feestelijke dag!

En dat feestje, dat kwam er. Alleen al omdat de zon de hele dag scheen. En vanwege de grote opkomst. We verwelkomden 350 gasten, van wie 75 kids. Die kregen bij de ingang allemaal een stempelkaart, waarmee zij langs verschillende attracties konden lopen. Een draaimolen, een pannakooi, trampolines, een truck vol met blokken en een clown. Overal stonden medewerkers van The Truck Traders of BUFFL, om een praatje mee te maken. En terwijl de kinderen speelden, konden de ouders mooi een kijkje nemen op kantoor, in de nieuwe werkhal en bij onze BUFFL-box.

Heerlijk om onze collega’s zo trots te zien op elkaar, en op de zaak waarvoor zij elke dag klaarstaan.

Na een ronde over het terrein bleven de meeste gasten nog even hangen. Met pizza, een hamburger of een ambachtelijk ijsje in de hand. En natuurlijk een lekker drankje (of een paar meer). Oude bekenden en nieuwe gezichten bij elkaar aan tafel, een goed muziekje en kinderen die zichzelf prima vermaakten. Het resultaat? Een zondag om nooit te vergeten! Heerlijk om onze collega’s zo trots te zien op elkaar, en op de zaak waarvoor zij elke dag klaarstaan.

         

De meest gestelde vraag tijdens de familiedag? ‘Willen jullie in de toekomst nóg meer groeien?’ En de allerleukste reactie: ‘Zelfs jullie bureaus zijn mooi!’ Kijk, dat compliment steken we in onze zak. En wij vonden het een hele eer om al die leuke familieleden te ontmoeten!

Sfeer proeven? Bekijk hieronder de aftermovie!

Ben jij bij de volgende familiedag? Check onze vacatures via Zin om samen gas te geven? | VAEX The Truck Traders.