Team Support & transport: zonder hen staan wij stil!

Ze staan niet op de voorgrond, maar belangrijk werk doen ze zeker. Sterker nog, team support & transport is de motor van ons bedrijf. Sales zorgt voor de benzine, door de in- en verkoop van trucks. En dan komen Jan, Rob en Nory in beeld! Zij organiseren de boel en ontzorgen klanten en leveranciers door na een deal alles tot in de puntjes te regelen.

 

Onze klanten volledig ontzorgd

Wat we bedoelen met ontzorgen? Communiceren over de betaling, trucks ophalen of afleveren, alle (douane)documenten in orde maken en voorraadinformatie netjes verwerken in het systeem. Dat leidt tot klanten die verbaasd zijn hoe snel alles afgehandeld wordt. En die blij zijn met het prettige contact en de gesmeerde samenwerking met The Truck Traders. Voor ons vanzelfsprekend!

 

Wat je nog niet wist over team support & transport

Normaal zet het team support & transport onze klanten en leveranciers voorop. Maar deze keer verdienen Jan, Rob en Nory het om zélf in de spotlight te staan. Wij delen 7 dingen die je nog niet weet over hen en hun werk.

Wist je dat…

  • …team support & transport elke week voor ongeveer 40 auto’s alles ná de in- of verkoop tiptop regelt.
  • …Rob thuis een kentekenverzameling heeft met meer dan 100 nummerborden van over de hele wereld? Die uit IJsland is het meest speciaal, want hartstikke zeldzaam!
  • …Jan vroeger eten opschepte voor chauffeurs in chauffeurscafé De Elft in Velp, dat van zijn ouders was?
  • …de vader van Nory al een vrachtwagen kocht bij The Truck Traders, lang voordat Nory er werkte?
  • …er bij team support & transport een totaal ander soort mensen werkt dan in de sales? Het grootste verschil: supergestructureerd vs. totaal chaotisch. En samen sterk!
  • …team support & transport van alle landen in Europa het langste bezig is met de douaneregels van Noorwegen? Want die zijn nogal ingewikkeld.
  • …het grootste compliment voor dit team is, dat ze niets van iemand horen. Dan hebben zij hun werk goed gedaan.