Leuk leren, op de TruckAdemy

“Wij willen vakkennis opdoen en bijblijven op ons eigen gebied!” Dat antwoordden onze medewerkers op de vraag hoe wij hun werk nóg leuker kunnen maken. En daaruit ontstond de TruckAdemy: een initiatief van BUFFL en The Truck Traders, in samenwerking met gerenommeerde opleidingsinstituten. Op weg naar een leven lang leren!

 

Van opfriscursus tot nieuwe ontdekking
Iedere medewerker van BUFFL en The Truck Traders kan kiezen uit een groot aanbod trainingen en opleidingen, op verschillende niveaus en binnen diverse richtingen. Van een opfriscursus tot juist een nieuwe tak van sport.  Zo koos washalmedewerker Jurgen voor een ééndaagse cursus auto detailing, om zijn skills uit te breiden. “Ik heb al heel wat ervaring met auto’s poetsen, maar je werkt toch altijd ongeveer op dezelfde manier,” aldus Jurgen. “Dit was een mooie kans om tips te krijgen en nieuwe werkwijzen te ontdekken.”

Door de TruckAdemy wordt mijn werk alleen maar leuker!

Nieuwe kennis toepassen
BUFFL en The Truck Traders organiseren het opleiden niet zelf, maar werken hiervoor samen met bekende opleiders. Jurgen reisde af naar Car Barber in Geleen. Gewoon onder werktijd, al moest hij wel wat vroeger op dan normaal. “Het was interessant om eens met anderen te praten over je vak. Een deel van wat er verteld werd wist ik al. Maar ik heb meer verfijnde manieren geleerd om te polijsten, die ik zeker bij ons op de zaak wil gaan toepassen.”

Een mooie kans
Alle cursussen en opleidingen uit het aanbod van de TruckAdemy zijn officieel erkend. Na succesvolle afronding ontvangen de deelnemers een certificaat, als bewijs en om toe te voegen aan hun eigen cv. Wie de smaak te pakken heeft, kan zich meteen inschrijven voor een volgende opleiding. Zo ook Jurgen: “Binnenkort ga ik voor een cursus leer herstellen. Zo leer ik steeds meer bij. Het is toch mooi als je dat krijgt aangeboden? Ik vind dat elke medewerker die kans zou moeten grijpen!”

Jezelf blijven ontwikkelen, net als Jurgen? Ga aan de slag bij BUFFL of The Truck Traders. Check onze vacatures via www.buffl.nl/contact/vacatures en www.thetrucktraders.nl/contact/vacatures.