Vacature medewerker support

Jij houdt met ons het gas erop!

Bij VAEX The Truck Traders in Ravenstein kopen en verkopen we vrachtwagens als een dolle. Maar bij de afhandeling van die deals komt heel wat kijken. Daarom zoeken we jou! Als medewerker support ontzorg je leveranciers, klanten en collega’s. Met 100% service en een perfect kloppende in- en verkoopadministratie.


Wat je gaat doen

Als medewerker support ben je van begin tot eind betrokken bij het in- en verkoopproces. Alle verhandelde trucks zet je nauwkeurig in het digitale systeem en ook het vervolg is bij jou en je collega’s van team support & transport in goede handen. Van de volledige administratieve verwerking van objecten en facturen tot het regelen van douanepapieren en de communicatie met klanten, leveranciers en chauffeurs. ’t Komt goed! En als jij dat zegt, ís het ook zo.

Geen werkdag is hetzelfde en je bent regelmatig met meerdere dingen tegelijk bezig. Lekker dynamisch, toch? Een voorbeeld: terwijl je controleert of alle voorraadinfo up-to-date is, appt sales guy Joost dat hij een auto heeft verkocht aan een klant in Duitsland. Jij belt meteen naar het bedrijf om de factuurgegevens op te vragen. Planner Jan aan de lijn: morgen gaat er een Scania naar Noorwegen. Zijn de kentekenpapieren en de douanedocumenten in orde? Jij regelt het en zorgt dat de papieren klaarliggen voor chauffeur Tom. Plus een flesje water voor onderweg. Ondertussen vraag je een RDW-keuring aan, voer je gegevens in op de inkoopapp en informeer je een klant over de levering van zijn truck, morgen. Meestal ga je rond 17:00 naar huis. Maar als een klant om 16:55 nog om een factuur vraagt, maak je die natuurlijk in orde. Ook al wordt het dan 17:30. Work hard, play hard. Dat hoeven we jou niet uit te leggen.


Wat je krijgt

  • Een brutomaandsalaris tussen de € 1900,- en € 2800,-, afhankelijk van je leeftijd en ervaring.
  • Een hecht team met korte lijnen tussen collega’s. Van directeur tot monteur en de interieurverzorgster. Wij geloven in teamwork = dreamwork.
  • Ontwikkelmogelijkheden door het plafond heen. Jij bepaalt waar je groei stopt.
  • Leuke extra’s buiten het werk om. Denk aan gezamenlijk sporten, teamuitjes en (lange!) vrijdagmiddagborrels.

Wat wij vragen

  • Je hebt minimaal hbo-niveau en bent 40 uur per week beschikbaar.
  • Het Microsoft Office-pakket heeft voor jou geen geheimen.
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en pakt makkelijk de telefoon. Spreek je een aardig woordje (steenkolen)Engels en/of Duits? Da’s handig!

Kun je nog geen Scania van een Volvo onderscheiden? Geen zorgen! Wij dompelen je onder in de truckbranche en dan leer je dat zo. Een optimistische en positieve mindset vinden we veel belangrijker. Leveranciers, klanten en collega’s bellen jou graag, want jij helpt hen vriendelijk vooruit. Je werkt nauwkeurig en de informatie die je levert is overzichtelijk en correct. Ook al is geen dag hetzelfde: jij weet voor jezelf de structuur te bewaren, houdt je hoofd koel en handelt zaken precies en foutloos af. Je weet van aanpakken en zit niet graag stil. Gelukkig maar, want bij The Truck Traders houden we het gas erop!

 

Ben jij onze nieuwe medewerker support?

Mail jouw sollicitatiebrief en cv uiterlijk 3 juni 2022 naar onze manager binnendienst Rob Buhre, via rob.buhre@thetrucktraders.nl.

Eerst meer weten over deze functie of over The Truck Traders? Bel Rob via 06 49313655 of kijk op www.thetrucktraders.nl en http://thetrucktraders.blog.