Op avontuur in de BUFFENDER

Op avontuur in de BUFFENDER

De BUFFENDER. Zo heet ‘ie inmiddels. De Land Rover Defender 110, eigenhandig opgebouwd in de BUFFL-stal en inmiddels dé mascotte van het team. Ruig, stoer en onoverwinnelijk. Extra leuk: elke collega bij BUFFL Customizers en The Truck Traders mag er een weekend lang mee op avontuur. En daar wordt gretig gebruik van gemaakt! Bijvoorbeeld door Marco en Wouter.

Monteur Marco reed samen met zijn vrouw Linda naar Dattenberg in Duitsland
“We hebben in één weekend 700 kilometer gereden, volledig binnendoor. Dattenberg was het eindpunt, en tussendoor zijn we regelmatig gestopt om van de omgeving te genieten. Het rijden in deze auto was een hele belevenis: op een smal bospad moesten we achteruit terug met aan de ene kant een steile afgrond. Linda had het daar niet zo op, en is toen uitgestapt. ’s Avonds na het eten hebben we nog foto’s gemaakt in het donker en zijn we langs kleine dorpen in de buurt gereden. Al met al een bijzondere ervaring!”

Truck customizer Wouter ging met zijn gezin naar Texel
“Vroeger heb ik een auto als deze helemaal uit elkaar gehaald en weer opgebouwd. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken toen ze op de zaak vroegen wie er een weekend in de BUFFENDER wilde rijden. Dat is een hartstikke mooi aanbod, toch? Wij zijn expres naar Texel gegaan, omdat je daar lekker off road kunt rijden. Dwars door het zand in een heuvelachtig gebied: beter wordt het niet. We hadden heel wat bekijks en hebben veel complimenten gekregen over onze auto. Het was een topweekend!”

 

Het was een topweekend!

Denk je nu: ‘Da’s leuk werken daar!’? Check onze vacatures via www.buffl.nl/contact/vacatures en www.thetrucktraders.nl/contact/vacatures.