WIE IS DE CEO VAN VAEX THE TRUCK TRADERS?

En vier andere vragen die ons vaak gesteld worden.

Ja. Ze bestaan. Mensen die The Truck Traders nog niet (goed) kennen. Natuurlijk stellen we ons dan netjes voor. En beantwoorden we alle vragen. Welke dat zijn? Hieronder lees je de 5 meestgestelde vragen aan The Truck Traders.

1. Julie hebben een link met VAEX? Dat zijn toch veehandelaren?

Van oudsher wel, ja. In 1971 richtten Leo en Toon Govers varkenshandel Govers B.V. op. In 1992 veranderde de bedrijfsnaam naar VAEX, een korte versie van varkensexport. Een naam die al gauw de lading niet meer dekte: VAEX werd op veel meer terreinen actief en realiseerde onder andere een eigen transportafdeling met een indrukwekkend wagenpark. En tja, dan is de stap naar de vrachtwagenhandel snel gezet.

2. Hoe lang bestaan The Truck Traders dan al?

Sinds 2015. We startten met drie man in een krakkemikkige bouwkeet op een modderige parkeerplaats in Ravenstein. Tegenwoordig staat er op diezelfde plek een luxe kantoorpand inclusief eigen werkplaats. Elke dag doen meer dan veertig medewerkers daar hun ding. En binnenkort starten we met de uitbreiding van het pand, zodat dochterbedrijf BUFFL Customizers bij ons kan intrekken.

3. Wie is jullie CEO?

Pim Govers. Maar aan het woord CEO heeft hij een hekel. Aan directeurspakken ook. Hij loopt het liefst in een polo en op klompen. En is graag zelf onderweg in een dikke vrachtwagen. Zijn motto? Hard werken, doen en doorpakken. Gas erop! Jarenlang stond hij samen met zijn neef en oom aan het roer van VAEX The Livestock Traders. Tot hij besloot om zijn hart te volgen en zich 100% te richten op de truckhandel. Een stap waar hij nooit spijt van heeft gehad.

4. The Truck Traders verkopen toch alleen maar dikke, dure bakken?

Nope. Wij verkopen vrachtwagens van alle merken, en in elke prijsklasse. Natuurlijk hebben we zelf, als échte vrachtwagenliefhebbers, een passie voor dikke bakken. Maar we verkopen met net zoveel liefde praktische handelsauto’s. Of een bescheiden truck die perfect past bij de wensen van een eigen rijder. Kom dus vooral bij ons langs, wat je ook zoekt. En ook als je je vrachtwagen(s) aan ons wilt verkopen, of wilt leasen.

5. Wat maakt jullie anders dan andere truckdealers?

Simpel. Wij werken in een klein team van échte vrachtwagenliefhebbers. Die zelf veel onderweg zijn en daardoor alles weten van auto’s en van de markt. De lijnen zijn kort, en wij regelen álles voor je. Niet alleen de deal zelf, maar het hele pakket. In onze werkplaats geven we jouw auto een finishing touch. Lastig papierwerk? De binnendienst staat voor je klaar. En altijd denken we in mogelijkheden. Zowel bij in- en verkoop als bij het bouwen van nieuwe veewagens en lease. We find a way!